Jedną z bardziej wygodnych i popularnych form przyjęcia jest organizacja bankietu na stojąco z wykorzystaniem bufetów szwedzkich.

Czasami, aby podkreślić rangę uroczystości i zwiększyć komfort jej uczestników organizowany jest bankiet zasiadany.

W określonych okolicznościach można te obie eleganckie formy połączyć tworząc komfortowe miejsca siedzące dla Gości, jednocześnie wykorzystując możliwość serwowania dań w bufetach.

Planując przyjęcie w formie bufetu lub bankietu na stojąco, analizujemy wszelkie szczegóły: jak zaaranżować przestrzeń, w jaki sposób udekorować stoły, jak rozstawić potrawy, jakiej należy użyć zastawy czy nakryć.

Organizując spotkanie tego typu pomagamy zaaranżować pomieszczenie w taki sposób, aby wszystkie niezbędne elementy współgrały ze sobą i pod względem estetycznym i praktycznym.

Zadbamy o dyskretną dekorację, która nie przeszkadzając w konsumpcji podkreśli charakter spotkania.

Przygotowujemy bankiety zarówno dla kilkunastu jak i kilkuset osób zawsze dbając aby goście czuli się komfortowo i zabrali ze sobą miłe i niezapomniane kulinarne wrażenia.

Pamiętaj, że cena zestawu jest uzależniona od ilości porcji.
Minimalna ilość dla danej potrawy to 10 porcji.

Menu I Od 217 zł/os

  • Rosół lub zupa krem brokułowa
  • Kotlet devolay i karczek pieczony z cebulką
  • Ziemniaki z wody i kluski śląskie
  • Zestaw surówek
  • Zimna płyta
  • Bogracz lub Barszczyk czerwony z krokietem

Ilość porcji (min. 10)

Menu II Od 227 zł/os

  • Rosół lub zupa krem borowikowy
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym i rolada wołowa
  • Ziemniaki z wody lub ziemniaki zapiekane, kopytka lub szyszki ziemniaczane
  • Zestaw surówek
  • Zimna płyta
  • Bogracz, Strogonoff lub Barszczyk czerwony

Ilość porcji (min. 10)

Zaplanuj swoje menu

Chcesz dostosować menu do swoich potrzeb? Zaplanuj je teraz!

Dzięki naszemu konfiguratorowi możesz samodzielnie wybrać potrawy, które będą najbardziej odpowiadać Tobie i Twoim gościom!

od 500.00 zł

Przejdź
+48 609 297 697