Jedną z bardziej wygodnych i popularnych form przyjęcia jest organizacja bankietu na stojąco z wykorzystaniem bufetów szwedzkich.

Czasami, aby podkreślić rangę uroczystości i zwiększyć komfort jej uczestników organizowany jest bankiet zasiadany.

W określonych okolicznościach można te obie eleganckie formy połączyć tworząc komfortowe miejsca siedzące dla Gości, jednocześnie wykorzystując możliwość serwowania dań w bufetach.

Planując przyjęcie w formie bufetu lub bankietu na stojąco, analizujemy wszelkie szczegóły: jak zaaranżować przestrzeń, w jaki sposób udekorować stoły, jak rozstawić potrawy, jakiej należy użyć zastawy czy nakryć.

Organizując spotkanie tego typu pomagamy zaaranżować pomieszczenie w taki sposób, aby wszystkie niezbędne elementy współgrały ze sobą i pod względem estetycznym i praktycznym.

Zadbamy o dyskretną dekorację, która nie przeszkadzając w konsumpcji podkreśli charakter spotkania.

Przygotowujemy bankiety zarówno dla kilkunastu jak i kilkuset osób zawsze dbając aby goście czuli się komfortowo i zabrali ze sobą miłe i niezapomniane kulinarne wrażenia.

Pamiętaj, że cena zestawu jest uzależniona od ilości porcji.
Minimalna ilość dla danej potrawy to 10 porcji.

Menu I Od 192 zł/os

  • Rosół lub zupa krem brokułowa
  • Kotlet devolay i karczek pieczony z cebulką
  • Ziemniaki z wody i kluski śląskie
  • Zestaw surówek
  • Zimna płyta

2250.00 zł

225.00 zł/os.

Ilość porcji (min. 10)

Menu II Od 202 zł/os

  • Rosół lub zupa krem borowikowy
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym i rolada wołowa
  • Ziemniaki z wody lub ziemniaki zapiekane, kopytka lub szyszki ziemniaczane
  • Zestaw surówek
  • Zimna płyta

2340.00 zł

234.00 zł/os.

Ilość porcji (min. 10)

Zaplanuj swoje menu

Chcesz dostosować menu do swoich potrzeb? Zaplanuj je teraz!

Dzięki naszemu konfiguratorowi możesz samodzielnie wybrać potrawy, które będą najbardziej odpowiadać Tobie i Twoim gościom!

od 500.00 zł

Przejdź

Sprawdź także

+48 609 297 697

Obserwuj nas

Znajdź nas na Facebooku i innych mediach